Kezdőlap Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel
Aszfaltburkolat
Felületi bevonatok
Térburkolat
Vízelvezetés
Gépi földmunka

Sajtóközlemény 2018.10.29.

Innovatív technológia beszerzése a Varga és Varga Kft.-nél
 
Európai Uniós forrás segítségével innovatív technológia beszerzésére került sor a Varga és Varga Kft. vasvári telephelyén, a GINOP-2.1.8-17-2017-00297 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020 A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati kiírására benyújtott projekt 9,70 millió Forint támogatásban részesült.


A Varga és Varga Építőipari Kft.-t 1996. november 29-én alakította két magyarországi magánszemély: Varga Istvánné és Varga István. A családi vállalkozásként alapított Kft.-t építőipari tevékenység végzése miatt hozták létre. A vállalkozás székhelye Vasvár, Petőfi utca 25. szám alatt található, telephelye Vasvár, Újlaki utca 30., ami az alapítás óta a központi ügyintézés helyszíne illetve a gépek tárolásának telephelye.

A kedvezményezett neve: Varga és Varga Korlátolt Felelősségű Társaság
 
A projekt címe: Innovatív technológia beszerzése a Varga és Varga Kft.-nél
Megvalósítás helyszíne: 9800 Vasvár, Újlaki u. 30.
A beruházás megvalósításának ideje: 2018.04.19-2018.10.29
Beruházás összköltsége: 19 400 000 Ft
Elnyert, szerződött támogatás összege: 9 700 000 Ft
Támogatás mértéke: 50%
 
Beruházás rövid bemutatása:
 
A projekt keretében 1 db Strassmayr S30 emulziószóró berendezés beszerzésére került sor. Az emulziószóró berendezés lehetővé teszi a megfelelő szigetelőréteg felhordását. Korábban a vállalkozás nem tudott ilyen jellegű munkát vállalni, hiszen nem volt olyan berendezésük, mellyel szigetelést biztosító emulziót fel tudták volna hordani, oly módon, hogy az tökéletes vízzáróságot biztosítson. A Strassmayr S30 típusú emulziószóró a hozzá csatlakoztatható tömlővel és szórólándzsával, megfelelő nyomást és anyagkonzisztenciát előállítva be tudja juttatni a legeldugottabb helyekre is az anyagot valamint alkalmas függőleges felületekre történő felhordásra is. Ezáltal a vállalkozás szolgáltatási palettája nőtt, a vevői igényeket ki tudja elégíteni. A komplex, minőségi szolgáltatás árbevétel növekedést eredményez.
 
További információ kérhető:
Varga István

info@vargaut.hu
+36 30/9563-552


 
 
www.isis-com.hu
www.ysolutions.hu
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Kapcsolatfelvétel
Copyright © 2008. Varga és Varga Építőipari Kft. Minden jog fenntartva.
 
Kezdőlap